Velkommen til MoreYarn

Hej og Velkommen til Moreyarn!

Moreyarn er en lille webshop med tilhørende showroom/butik, der er belliggende i Sakskøbing på Lolland. Vi er en familie virksomhed, hvor vi alle bidrager med de styrker vi hver især har, men er primært os Daniel og Ditte der styrer den daglige drift. 

Vi er passioneret omkring garn, og udvide mulighederne og udvalget lokalt samtidigt. Vi startede shoppen op d. 1 Marts 2021, og derfor været igennem en stor udvikling allerede, og søger hele tiden at lære nyt og hjælpe endnu flere kunder. Vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment, og have et bredt udvalg både i pris og kvaliteter. 

Vores primære fokus er kundeservice og være klar til at hjælpe jer så godt vi kan, hvad enten det er spørgsmål til farvevalg, lot nummer eller teknisk hjælp til en opskrift, så tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål!

Webshoppen har åbent 24/7, og butikken har åbent efter aftale. 

Du har mulighed for at købe og bestille dine varer til afhentning i butikken alle ugens dage efter aftale, men vi er der ofte Mandag til Fredag fra 8-16, men for du ikke kører forgæves anbefaler vi altid at ringe først.

Vi håber du har lyst til at shoppe i vores lille shop, og støtte vores drøm. 

De kærligste hilsner fra